Czyli obejdę się bez żadnej ramki do OI? Mam nadzieje, że ładnie radyjko wejdzie.
[O2] Pokrętło regulacji reflektorów przednich
Zwiń
X
-
[O2] Pokrętło regulacji reflektorów przednich
W mojej nowozakupionej Octavii 2 z 2007r lewy reflektor przedni świeci o wiele za wysoko. Próbowałem go wyregulować, ale nie mogę znaleźć pokrętła. Jest jakieś na inbus, ale chyba nie reguluje wysokości - nie poruszały się w górę ani w dół.
Jak regulować wysokość świecenia reflektorów w O2?
-
-
Zamieszczone przez Gabrys1903witam. w mojej O1 gdy poruszam przełącznikem od regulacji reflektorów nic nie reaguje... czy są spalone silniczki regulacji czy jakiś wężyk jest pęknięty. prosze o pomocOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
dobrze zobacze. ale o ile mi sie wydaje bezpiecznik chyba jest dobry bo ostatnio wymieniałem inny i patrzylem przy okazji inne i wydaje mi sie ze jest dobry ale jutro zobacze. a jesli bezpiecznik jest dobry to co moze byc przyczyna?
[ Dodano: Wto 10 Lis, 09 11:57 ]
tak jak myslałem bezpiecznik jest dobry.. więc co moze byc przyczyna??
Komentarz
-
-
grol, na twoim miejscu pojechałbym na WŁAŚCIWE ustawienie świateł, bo nie ma nic wkurwiającego jak OŚLEPIAJĄCE światła samochodu. tobie się wydaje, że jest wszytko dobrze "ustawione" a w efekcie będziesz walił światłami po oczach. zrób to dla innych użytkowników dróg tymbardziej, że masz auto na gwarancji i to cię nic nie kosztuje :!:
Komentarz
-
Komentarz